Presentació

Castelló de la Plana, 11 de maig de 2012.

Un 12 de maig va nàixer l'escriptor castellonenc Josep Pascual Tirado (1884-1937), autor, entre d'altres, de "Tombatossals. Contalles de la terra" (1930).

Amb aquest bloc, en l'any del 75é aniversari de la mort d'aquest autor de La Plana, els xiquets i les xiquetes del tercer cicle de Primària del CEIP Tombatossals de Castelló, encetem una publicació que poc a poc anirà mostrant el treball d'investigació que des del centre realitzem al voltant de l'obra i la vida del creador de Cagueme, Bufanúvols o Arrancapins.

Esperem que la nostra tasca us siga profitosa i que disculpeu les errades que puguem fer.

Moltes gràcies.

Els alumnes del CEIP Tombatossals visiten l'Ajuntament

Los alumnos del CEIP 'Tombatossals' visitan el Ayuntamiento




La Plana al dia. Castelló 07/02/2013


Un grup d'alumnes de 5 º i 6 º de Primària del CEIP Tombatossals de Castelló han visitat l'Ajuntament de Castelló. Els escolars han estat rebuts al Saló de Plens per l'Alcalde, Alfonso Bataller, així com pels regidors Miguel Àngel Mulet, Miquel Soler i Joaquín Torres.


L'alumnat ha atès les explicacions de l'alcalde i els regidors sobre alguns aspectes de l'organització, la història o anècdotes de l'Ajuntament, preguntant també diverses qüestions relatives al funcionament de la ciutat. Després de la recepció, els alumnes han realitzat una visita a la torre campanar del Fadrí.






Inicio de la Página Web del Ayuntamiento de Castellón